Pages

Saturday, September 7, 2013

PENAMAT HANYA KAU UNTUKKU?

salam readers,

nampaknya lama banget tak update entry baru.  Lately, cik nad sangat busy sesangat! sejak mengajar dan belajar ni, masa cik nad untuk diri sendiri pun kadang-kadang tak ada. 

Oh ye, now tengah berpuln nak cari idea untuk cari penamat HANYA KAU UNTUKKU (HKU). tak tau lah cerita ni apa nak jadi.  Kadang-kadang rasa macam syok sendiri je tulis cerita ni.  Kadang-kadang rasa macam tak masuk akal pun ada.  Kadang-kadang merapu pun ada.  Tapi tak apa, walaupun cerita ni agak mengarut dan tak boleh blah, cik nad tetap puas hati sebab cerita ni 100% guna idea sendiri.



Tapi tak apa, segala komentar korang semua, cik nad akan ambil kira.  Atleast cik nad akan tau mana silapnya cik nad dalam menulis.  almaklumlah, cik nad memang tak da belajar menulis dari mana-mana and segala karya ni adalah karya TARAM and ikut suka aje.

doakan cik nad dapat idea yang menarik untuk masukkan dalam HKU.  Especially bab romantik.  almaklumlah cik nad ni kasar orangnya.  so, nak tulis benda yang romantik ni memang agak kureng sikit.

Hope korang enjoy dengan karya cik nad yang mengarut-ngarut ni.  n thanks for reading my e-novel  =)
reaction

No comments:

Post a Comment