Pages

Saturday, September 22, 2012

my E-day

Assalammualaikum,

Syukurr alhamdulillah! Setelah 6 tahun berkawan akhirnya kami telah pun mengikat tali pertunangan pada  malam 19hb 9 2012..alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar.. so sorry kepada mereka yang cik nad tak jemput.jangan ada pulak yang terasa hati ye...t kalau kahwin baru lah cik nad ajak ramai-ramai kan.. lagipun ni baru bertunang..  so, to all kawan-kawan blogger, readers my e-novel dan mereka-mereka yang sudi singgah ke blog si cik nad murai.. cik nad nak share picture di majlis pertunangan cik nad yang simple se simple cik nad murai.. hehehhe.... n hope kalian dapat doakan yang terbaik buat kami berdua..insyaAllah  =)




baru terhegeh2 nak makeup.. ape pon tak boleh.. 


pihak lelaki sedang berbincang

pihak perempuan sedang berbincang


amacam? macam budak baik tak? confident jerk baca doa time ni.. no debar-debar wokeyh! kata hati batu

saat jari di sarungkan cincin by bakal mother in law..kikiki

mintak restu.. acehhhh! konon!!!


time ni bajet ayu..hahaha..


muka samseng dah keluar..hahhha
mesin jahit tu memang rasa macam nak campak je ke tepi laut.. kacau pemandangan lagi..adoii!



family blah laki

makyang n my mom.. 





en tunang n paklangnye


debar ke?? konon!


ni kawan kecik2.. tapi sorang lagi tak de.. bloger zaty.. sedih gak tak dapat kumpul sama-sama

tunang adik, and kawan sekolah =)

aku kah yg gedik itu??



hantaran kedua belah pihak.. 














p/s: doakan agar hubungan ni akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan semoga kami dapat menempuh segala dugaan yang akan mendatang.. tq semua.. love you all (^__^)

reaction

Monday, September 17, 2012

EDITING HANYA KAU UNTUKKU

Assalammualaikum semua..


to all readers yang sentiasa menunggu HKU di update.. cik nad nak mintak maaf.. sangat2 lambat update cerita tu..so, kat sini..cik nad nak bg tau.. cik nad terpaksa edit sikit bab-bab sebelumnya.. especially pasal yang sofie amik bachelor of accountancy.. bukan pe.. cik nad tak mo men tulis jer.. penat gak tanya kawan-kawan yang amik account ni..tanya bila dorang praktikal.. bila dorang abis sem.. and byaknye no respond.. da yang nak kene tunggu kawan2 lain bagi jawapan.. and lastly senyap gitu jerk.. takkan cik nad nak pndai2 men taboh je letak bila praktikal semua kan.. sebab.. t akan ada yg complain.. cakap.. cik nad tak buat research before tulis ke.. ape ke kan.. so.. harap maaf bagi mereka yang menunggu.. sebab cik nad dah habis fikir dah.. terpaksa tukar plot cerita sikit and tukar kan terus pengajian yg sofie amik.. senang..huhuhu..

k, thanks kepada yang menunggu.. cik nad cuba sedaya upaya untuk update HKU SECEPAT MUNGKIN..


salam manis,
CIK NAD MURAI ..(^___^)
reaction