Pages

Tuesday, May 15, 2012

rindu sama kamooo!

Assalammualaikum,

Lama bebenor rasanya cik nad tak update blog.. almaklumlah.. busy dengan assignment and test.. nak pulak di tambah dengan research yang perlu disiapkan..stress sungguh di tahun akhir... hari ni rasanya nak meluahkan perasaan kat blog ni.. boleh kah?? of course lah boleh.. ni blog cik nad yang punye. kalau korang meluat.. skip laaa...kikikiki..



sebenarnya, ati ni dah terlalu rindu ni.. rindu dengan siapa?? siapa lagi kalau bukan si dia yang berada di jordan sekarang.. aduhhh! rindu sangat-sangat! banyak sangat kenangan bersama.. andai aku punya sayap..dah lama aku terbang ke jordan.. dapat jumpa kejap pun jadi lah.. tapi apakan daya.. sayap pon enggak ada sih! mau naik flight?? banyak sangat la wet aku nye pon.. yang mampu naik tongkang je la...itu pon tak tau la bape ribu tahun baru dapat jumpa nye.. silap hari bulan..sampai2 jordan.. gigi pun dah tak de..cam gambar kat bawah ni.. sambil tersengeh..aku cakap "i MISS u".. wakakakaka.. tak leh blah!!!


korang nak tau tak..betapa jealousnye cik nad tengok orang-orang yang dok berdating depan cik nad.. pergi makan sesama.. adoiii! stress mak tau tak! so..korang.. tolong jangan beromantika de amor depan cik nad ye.. tapi tak apa..da hikmah di sebalik kesengsaraan ini.. cewaaaaah! poyo nye ayat ko nok!!  tapi itu lah hakikatnya..biar lah segalanya bermula dari kesakitan dan kesengsaraan sebelum bertemu dengan kebahagiaan yang berkekalan.. insyaAllah.. 

Hari-hari terpaksa lah cik nad pujuk hati ni.. sabar..sabar..dan teruskan bersabar..tak lama dah.. tahun depan dia dah nak balik.. moga penantian ni.. menjamin kebahagiaan yang di nanti-nantikan.. doa-doa lah tok cik nad.. moga jodoh dan apa yang di rancang menjadi kenyataan.

MNH.. aku rindu sama kamu yang bajet macho..


aku rindu sama rupamu yang gila-gila 


aku rindu sama saat kau benggang dengan aku..





to MNH.. seriously.. aku rindu kamu! rindu nak gaduh-gaduh.. rindu nak berdating sambil bawak adik sesama(korang adooo??).. rindu segalanya.. so.. pe tunggu lagi..cepat lah abis study dan balik sini! setia menunggu mu wahai mr MNH  .. balik nanti..tolong bawakkan salji and pasir halus tok cik nad.

only u mr MNH



p/s:: tiada yg lebih gatai melenkan yg gatai-gatai saje..pas bace..jom kite g toilet..muntah ijau..hikhikhik!peace  (^__*)

reaction

9 comments:

  1. HEHHHEH GEMPAK LA.........
    HABIS SEMUA MINTAH IJAU AKU KUAKN...

    ReplyDelete
  2. hahhaha.. dah muntah dah?? aku sendiri yg tulis pon
    dah termuntah hijau dah.. jangan kate hijau..
    pelangi seyh..hehehhehe.. maaf kan sy berjiwang sebentar bersama kit kat =P

    ReplyDelete
  3. sis??? actly cik muna ni br taw sis ni cinta hati bro nizamil..wakakaka... lmbat kan2? =.='

    ReplyDelete
  4. owh,.yeke? dah lame dah cik muna.. dari sek lgi.. huhu.. alhamdulillah..still 2gther2 lgi.. 6 tahun da cik muna oi.. =)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. laa dr skola? x perasan ponn!! :P

    ReplyDelete
  6. aah.. pandai tak ktrg cover?? huhuhuu.. padahal tak padan langsung... sorg gengster kg dusun time sek..sorg lagi dak masjid..kikiki =P

    ReplyDelete
  7. errrr... hahaha.. dlu juniorr.. baikk.. mmg laa.. hahahahaa... :)

    ReplyDelete
  8. cik abg slalu lepak rmh dia..nk sruh krmkan rindu ke?hehe;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dila.. hahahha.. malu nye!!! t kim salam lah dekat die ye.. hehe.. btw, salam perkenalan =)

      Delete