Pages

Friday, June 22, 2012

wish me luck!

Assalammualaikum, 

Alhamdulillah, hari ni adalah last class tok cik nad tok semester 5 ni.. so, dah start study week lah sekarang ni.. 27 hb ni.. cik nad dah start 1st paper tok final exam ni.. doakan cik nad berjaya tok exam kali ini.. almaklumlah..cik nad kan banyak main.. pastu rajin tak pergi kelas.. nasib lah tak ada subject yang kena bar.. dah bersyukur sangat..huhuh..


InsyaAllah, kalau ada rezeki, cik nad akan update sambungan HKU .. nampaknya dah berhabuk dan bersarang dah HKU tu.. dekat penulisan2u pun, cik nad dah ada update 3 bab dari bulan lepas, but still tak keluar lagi.. apa-apahal cik nad akan try update dalam blog sementara menunggu tok update kat penulisan 2u.. and akan sedaya upaya update e-novel baru takdir cinta (TC).. agak-agak ada ke orang tunggu??hahahahha.. ada atau tak tu belakang cerita, tapi apa yang pasti cik nad akan cuba sedaya upaya mengupdate entry baru bagi mereka yang tertunggu-tunggu..

so, jangan lupe! wish me luck for my final exam.. doakan saya ye kawan-kawan .. love you all =)


reaction

No comments:

Post a Comment