Pages

Tuesday, July 10, 2012

offline tapi online? DAMN!!!

Assalammualaikum, 

mentang-mentang lah sekarang ni facebook dah boleh nk click button offline walaupun korang online.. da someone ni asyik nak buat macam tu jerk.. aku memang fade up betul! Entah kenapa dia asyik nak buat macam tu aku pon tak paham... aku rasa ko ni memang bajet kau tau tak?? bajet terlebih! 

to engkau yang aku maksudkan ni! please erk.. kau jangan ingat kau je pandai nak tekan button tu.. aku pun pandai + bijak!  aku pun boleh buat.. kau jangan ingat, kau buat macam tu.. aku tak tau yang kau tengah online sebenarnya.. kemon la weyh! ni nad pulak! aku bukan bodoh cam budak-budak yang kau kenal kat sana  nun! dah banyak kali aku ingatkan kau! but kau still lagi nak buat kan? orait.. kau buat lah sampai lebam + kau muak! benggong!


sincerely,

perempuan meroyan yang tipis tahap kesabaran!
reaction

4 comments:

  1. alamak nad..wlupun bell slalu online tp wat offline..tapi tak terasa pun..hee. mesti ada someone yg buat nad marah kan.. chill. ^_^

    ReplyDelete
  2. aku ase aku taw sape...nun jauh disana...lalalala

    ReplyDelete
  3. bell: hehe.. yg pntg bukan bell .. n da someone tu yg suke kasi nad meroyan =)
    kaisara: tu le..nad ni jenis tak sabo nye orang.. adoi.. =(
    zaty: oyeahh! siapakah lagi yg boleh buat cik nad meroyan? kalo bukan si *** tu..

    ReplyDelete