Pages

Saturday, September 22, 2012

my E-day

Assalammualaikum,

Syukurr alhamdulillah! Setelah 6 tahun berkawan akhirnya kami telah pun mengikat tali pertunangan pada  malam 19hb 9 2012..alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar.. so sorry kepada mereka yang cik nad tak jemput.jangan ada pulak yang terasa hati ye...t kalau kahwin baru lah cik nad ajak ramai-ramai kan.. lagipun ni baru bertunang..  so, to all kawan-kawan blogger, readers my e-novel dan mereka-mereka yang sudi singgah ke blog si cik nad murai.. cik nad nak share picture di majlis pertunangan cik nad yang simple se simple cik nad murai.. hehehhe.... n hope kalian dapat doakan yang terbaik buat kami berdua..insyaAllah  =)




baru terhegeh2 nak makeup.. ape pon tak boleh.. 


pihak lelaki sedang berbincang

pihak perempuan sedang berbincang


amacam? macam budak baik tak? confident jerk baca doa time ni.. no debar-debar wokeyh! kata hati batu

saat jari di sarungkan cincin by bakal mother in law..kikiki

mintak restu.. acehhhh! konon!!!


time ni bajet ayu..hahaha..


muka samseng dah keluar..hahhha
mesin jahit tu memang rasa macam nak campak je ke tepi laut.. kacau pemandangan lagi..adoii!



family blah laki

makyang n my mom.. 





en tunang n paklangnye


debar ke?? konon!


ni kawan kecik2.. tapi sorang lagi tak de.. bloger zaty.. sedih gak tak dapat kumpul sama-sama

tunang adik, and kawan sekolah =)

aku kah yg gedik itu??



hantaran kedua belah pihak.. 














p/s: doakan agar hubungan ni akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan semoga kami dapat menempuh segala dugaan yang akan mendatang.. tq semua.. love you all (^__^)

reaction

3 comments:

  1. waaa tumpang bahgie, tahniah kat kau & mil.
    kelasssss kau, haha.

    ReplyDelete
  2. sedih aku xde mase ni...sory xdapat datang... =(

    ReplyDelete