Pages

Monday, September 17, 2012

EDITING HANYA KAU UNTUKKU

Assalammualaikum semua..


to all readers yang sentiasa menunggu HKU di update.. cik nad nak mintak maaf.. sangat2 lambat update cerita tu..so, kat sini..cik nad nak bg tau.. cik nad terpaksa edit sikit bab-bab sebelumnya.. especially pasal yang sofie amik bachelor of accountancy.. bukan pe.. cik nad tak mo men tulis jer.. penat gak tanya kawan-kawan yang amik account ni..tanya bila dorang praktikal.. bila dorang abis sem.. and byaknye no respond.. da yang nak kene tunggu kawan2 lain bagi jawapan.. and lastly senyap gitu jerk.. takkan cik nad nak pndai2 men taboh je letak bila praktikal semua kan.. sebab.. t akan ada yg complain.. cakap.. cik nad tak buat research before tulis ke.. ape ke kan.. so.. harap maaf bagi mereka yang menunggu.. sebab cik nad dah habis fikir dah.. terpaksa tukar plot cerita sikit and tukar kan terus pengajian yg sofie amik.. senang..huhuhu..

k, thanks kepada yang menunggu.. cik nad cuba sedaya upaya untuk update HKU SECEPAT MUNGKIN..


salam manis,
CIK NAD MURAI ..(^___^)
reaction

1 comment:

  1. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete