Pages

Friday, March 30, 2012

SUAMI 2 ALAM

Assalammualaikum

haaa..siapa hari ni ada tengok wanita hari ini?? tajuk dia hari ni.. suami 2 alam.. choiiii! dengar je tajuk... aku pon dah seriau.. seriously.. tak sanggup aku nak fikir lebih2 cam mane kalau aku dapat suami yang 2 alam camtue..haaa..korang tau tak pe maksudnye suami 2 alam nie?? suami dua alam ni.. bukannye die dok di alam nyata dan alam bunian or kemendenye.. cumanya.. die ni..ada 2 nafsu la.. orang kate  bisexual .. dua2 die sapu..laki dia sapu..pompuan pon dia sapu.. mintak simpang la dapat suami yang bernafsu gini.. 



actually,, aku tak boleh nak terima bila pakcik ahli panel yang pakai spec tadi tue punye statement.. for me.. cara dia cakap memang salah kan perempuan 100%.. contoh ayat dia la kan.. isteri kena tau kenapa suami dia cari lelaki .. kena fikir lah.. layanan isteri tak bagus.. oh damn!! bagi aku lah. pakcik tu tak patut nak salah kan perempuan a.k.a isteri nie.. kalau pun isteri tak pandai nak layan suami espcly kat tempat tidur.. perlu ke suami sampai nak cari makan luar..nak pulak.. dengan kaum sejenis.. OMG!!.. tolonglah pakcik oi.. benda tue boleh di bawak berbincang.. cakap lah apa yang tak puas hati..or nak layanan macam mana.. tak pun..kalau dah tak boleh di runding sangat.. cari-cari la bini lain.. jangan lah cari kaum sejenis.. 



pelik tol dengan dunia sekarang..bagi aku lah..kalau seseorang tue..dah memang songsang... isteri pakai seksi macam mana pun.. layan baik cmne pon..if dia nak songsang..songsang gak.... so bagi aku kat sini.. kita tak boleh nk salah kan isteri lah.. suami pun..kalau boleh ..kawal la.. ingat tuhan sikit..memang perasaan tu kita tak mintak.. tapi..try kawal ..nak pulak macam da kes tadi..si suami dah ada anak dah pun..and ada abang angkat dari sekolah..n abang angkat dia tu lah pasangan dia menempiaskan nafsu songsang dia tue.. sampaikan buat hubungan terlarang tue..kat bilik tidur si suami dan isteri..haaa..ape cer tue?? malu lah dengan anak-anak sikit..  




kadang-kadang aku terfikir gak.. kenapa lelaki ni sanggup buat macam tu kat isteri dia..??  adakah dia kahwin  atas dasar nak cover pandangan serong orang awam kat diorang?? or memang dia inginkan belaian dua jantina ni?entah la.. susah nak cakap kan.. cuma yang pasti.. lelaki yang dah tersongsang ni.. fikir-fikir kan lah perasaan si isteri sama.. berubah lah.. jangan lah biarkan nafsu menguasai diri diorang dengan buat hubungan songsang dan terlarang tue.. tak ke mana pun kalau buat hubungan sesama jenis.. tuhan dah bagi yang halal..nak jugak yang haram and yang sama jenis.. so..nak salah kan siapa?? salah kan diri sendiri la weyh oi..

p/s: sorry if entry kali nie ayat tak berapa nak cover..
reaction

4 comments:

  1. entah2 pakcik tu pun 2 alam x???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.tau xpe zaty..ak pon dok tpk bnde yg sme..ak rse pakcik tue pon songsang la.. opsssss!..heheheheh..

      Delete
  2. Ishh... gambar hiasan menakutkan iman huhuhu... perilaku kaum nabi luth ini memang akan muncul semula di akhir zaman. Kita x perlu hairan dan pelik lagi. Mereka ini terdiri dari kaum yang terhapus di akhirat nanti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh..gambar hiasan yg mungkin keterlaluan.. moga kita sama2 boerdoa untuk mereka-mereka yang songsang ni agar tidak terus tersongsang ..amin =)

      Delete