Pages

Saturday, November 5, 2011

cousin sebaye sudah khawin maaa~

Assalammualaikum,

wahhhh.. sonoknye tengok orang dah ramai yang khawin yerk??huhuhu.. cik nad bila pulak?? hahhaha..len tahun orait?? ko jangan nak gatal sangat la nad..wahhh..gitu yerk? gatal , miang keladi..cik nad2x.. bila la ko nak berubah entah.. spesis x tau malu langsung.. T_T

btw, aku nak cerita pasal cousin aku yang sebaye ngn aku.. yang memang rakan seperjuangan.. sepermainan kecik2 dulu..kini dah pon bergelar suami orang..tahniah! nanti tunggu turn cik nad pulak la yer en abrar a.k.a abai..huhuhhuhuu

aku kalo pergi tengok org nikah nie.. org dok lafaz akad..bila dah sah tue..aku pulak yang over nak sedih2..huhuu.. macam la aku yang dah jadi bini orang..huhuhu.. pelik2. tapi itu memang la peel aku.. tak boleh tengok orang akad..hati aku yang terusik lebihnye..huhuh..alhamdulillah..dengan sekali lafaz.. abai bertukar status menjadi suami orang kepada isterinye aida.. tahniah lagi sekali!!

hari sabtu, sepupu aku yang lain turun dari perak n kami pon same2 berkonvoi ke rumah pengantin perempuan dekat desa tun razak, cheras..color tema dorg.. warne turquoise and purple.. memang suke sangat ngan dua color nie..

 n yg penting nak cerita kat sini.. AKU BERJAYA MEREBUT BUNGA PENGANTIN!hahahhaha... yg len sume dok jeles.ngn aku..bila aku dpt tue..aku seronok bukan main..bukan ape.. dapat bunga hidup..da la cantik.. spe yg nak bagi aku kan??huhuhu.. then mak aku kate.. sape yang dapat rebut tue..pas nie..orang tu pulak..waaaaaaa~~~ adakah itu benar??huhuhu.. TUE SUME KEJE ALLAH S.W.T kan??huhu..kalo tol jodoh aku cepat..aku lagi la mengalu2 kan..hahahhahah..tengok2.. gatai cik nad da datang da...nie di antara pic time weeding dorg berdua..

 time tok berarak la nie..time nie kenduri blah umah pompan

cik nad g merenjis! tp lupe nak salam pengantin..hahahhaa

pengantin wt show..memandangkn kedua2 nye dari kombo seni TUDM..so..kene la wat show sket an??

 makan beradab..dorg kate spupu aku muke cm aku..yeke???/

 anak dara pinggitan.. tp cik nad nmpak gmok ar huhuhu

muke kejayaan merebut bunga pengantin..yang len jangan jeles k!


 muke belagak dapat rebut bunga pengatin..huhuuh..

nie majlis esoknye. kat umah pengantin lelaki.. 

 kat umah lelaki.. pengantin pakai suit TUDM

sonok kan tengok org khawin?? cik nad pulak x sabar nak khwin.. sabar cik nad! ko tue blaja pon x abis2 lagi..sbk nak khwn..kang da yg kene pelangkung dengan mak ko kang..hahahhahah =P




reaction

2 comments:

  1. oi pompuan. aku tengah tggu turn kau kawen je. haha.

    wah.. rajin kau update blog sekarang..
    gud2.. !

    ReplyDelete
  2. hahhaha.. aku? lambat lgi.. slp hb ko yg dlu weyh..hahahah.. ko len la..hot!

    ReplyDelete