Pages

Thursday, February 2, 2012

underwold awakening memang best!!

Assalammualaikum,

dah lama rasanye aku tak update blog..almaklumlah..sekarang nie dok busy je memanjang.. duduk rumah pon cuti2 nie..sibuk jadi surirumah tangga.. huhuhuhu...dah lama rasanya tak berpotpet2 kat sini kan? so.. cik nad nak cerita sikit la pasal movie yang cik nad baru pergi tengok last week dengan teman2 lama di times square .



underwold? pernah tak korang tengok movie ni b4 ni ?? kalau tak pernah..seriously rugi.. sebab..cerita die memang tip top!! di sebabkan cik nad minat sangat dengan cerita underworld nie.. cik nad terus ajak kawan2 tengok movie nie.. siap amik tiket 3D lgi tau..hehehe.. 




ceritanye mengisahkan tentang vampire and lycan .. lycan tue serigala jadian la tue..dlu vampire selene. dok bercinta dengan lycan and dapat tentangan dari kaum2 vampire..then, manusia nk hapuskan 2 kaum nie..and diorang ada wat sikit kajian la.. vampire selene nie di penjara beberapa puluh tahun ke ratus..cmtue lah.. then.. bila die terlepas dari penjara..dia tengok..dunia nie da berubah.. and die tak sangka.. dia ada anak hasil dari dia n lycan kekasih tercitanye tue.. and banyak pergolakan berlaku bila kaum lycan nak amik anak dia.. 

ni pulak anak hasil dari vampire+lycan

seriously.. bagi cik nad yang minat dengan cerita underworld nie.. memang best la.. tapi menyesal sikit la tengok guna 3D sebab..tak banyak pon aksi yg mengguanakan 3D nie.. tunggu pe lagi? g tengok.. siyes best!!
reaction

2 comments:

  1. aku layan cite ni midnite kat pavi...3D gak...doploh hengget

    ReplyDelete
  2. tp x byk kat effect yg die gne 3D an??

    ReplyDelete