Pages

Saturday, September 24, 2011

CIK NAD GATAI NAK KHAWIN...~~

kuang3x~~  duit tak ada.. tapi hati mau khawin.. apa dayaku .. ohoooo kawan... .. hurmm.. sejak dua menjak nie.. aku pon tak tahu lah kenapa la dengan aku nie.. otak aku nie fikir nak khawin jerk..huhuuh.. dah kene sampuk dek setan tak??hahahahah... tapi apakan daye.. itu semua hanyalah khayalan belaka.. dan mimpi itu tak mungkin jadi kenyataan.. bukan lah maksud aku tak kan jadi langsung.. tapi.. maksud aku.. untuk masa terdekat ini lah.. conform la tak mungkin kan.??huhuhu...

ni semua mesti sebab aku seronok tengok orang sekeliling aku.. kawan-kawan seangkatan dengan aku ..kebanyakannya dah berkhawin dan di kurniakan anak-anak yang comel.. tue la sebabnye datang gatal aku nak khawin jugak..huhu..

sedar lah diri ko tue nad.. kau tau kan study lagi. belaja pon tak abis-abis. dah sibuk nak fikir pasal khawin.. dah tue tak nak kalah.. siap dah fikir tue nak wat weeding bertemakan ala-ala arab gitu..huhuhu.. terok betul lah mak joyah nie melalut and berangan.. haaa...kalau boleh..aku nye weeding nak wat ala-ala cam nie..:

kononnye nak khwn t nak pakai ala-ala arab la kan.. konon..huhuhu

and tok laki pon juz pakai simple jerk.. x de la nak pakai tanjak bagai..huhu..kononnnnn..kalau nak pakai cmtu. kita pakai kat rumah pengantin lelaki pulak..

then makanan pon tentu la ala-ala arab gak kan..


tapi .. kalau weeding aku ..conform lah tak ada nak bersanding-sanding nie.. sebabkan family aku agak hormat dengan family die.. jadi.. kami tidak akan bersanding.. kalau nak bersanding juga.. kate si dia " sanding depan family saje"..huhuhu.. tak ape lah .. janji dapat gak merasa bersanding and bergambar atas pelamin..huhuhuu.. 

so,kalau aku berangan nak khawin ala-ala gini.. aku kene lah kumpul duit bebanyak..kalau khawin awal.. alamatnye.. nikah kat surau je lah..hahahhaa.. apa-apa pon.. i hope...my dreams come true la..aminnnnn~~



reaction

2 comments: