Pages

Saturday, October 27, 2012

WATAK HANYA KAU UNTUKKU

Assalammualaikum to all readers,

actually, hari ni cik nad nak sharing2 dengan korang semua watak-watak untuk HKU.. tapi seriously, watak SOFIYA ALIA tu cik nad tak dapat nak gambar kan lagi siapa.. dok fikir-fikir jugak pelakon perempuan yang kasar-kasar.. tapi still tak dapat nk fikirkan siapa..adoyaiii.. payah juga erk? macam mana penulis lain boleh je senang nak fikirkan watak untuk e-novel diorang?

so, cik nad nak mintak jasa baik korang untuk pilihkan siapa yang paling sesuai untuk watak SOFIYA ALIA.. kalau rajin boleh la komen kat sini.. if tak rajin boleh komen kat fb.. =)...

tq korang =)

FAHRIN AHMAD sebagai BADRUL ZAMAN


AIMAN HAKIM RIDZA sebagai HARIZ ISKANDAR


MIA SARA sebagai NUR BATRISYA

NEELOFA sebagai IRA SYARMILA


ELFIRA LOY sebagai NATASYA FARHANA


untuk watak SOFIYA ALIA.. cik nad nak mintak korang tolong choose kan yang mana satu.. agak2..siap yang sesuai erk??  dan padan dengan AIMAN tu.. cik nad suka tengok AIMAN dengan IZARA.. pe kata korang? yang mana satu??





haaa, kalau rajin.. tolong bagi idea sikit..yang mana sesuai agaknye ye?? tq (^__^)



reaction

No comments:

Post a Comment